Színválaszték

Lazúrok

Lazúrok

Játékainknál elsődleges figyelmet fordítjuk a fák megóvására. Ennek pedig a legfontosabb tényezője a festék. Cégünknél évek óta prioritást élvez a minőségi magas színvonalú festék használat hogy a legkevesebb esélyt adjuk az időjárásnak , és egyéb kártékony rovaroknak hogy mind esztétikailag, mind szerkezetileg kárt tegyenek a fában.
Mára a magas színvonal fenntartását két külföldi festékben találtuk meg, melyek évek óta rendületlenül bizonyítják hogy jó választás volt mellettük döntetni.

A Olasz Milesi kiváló minőségű kültéri termékei hosszú távon megőrizheti faszerkezeteinek szépségét és tartósságát. A Milesi magyarországi és olaszországi fejlesztőcsapatának folyamatos kooperációjának köszönhetően folyamatos fejlesztésekkel egyre modernebb, kezelhetőbb és ellenállóbb bevonati rendszereket hoznak létre ügyfeleink megelégedésére.

A német Remmers vállalatcsoport pedig számos különböző piacon aktív. Termékeik az épület-, fa- és padlóvédelemtől egészen az ipari lakkrendszerekig terjednek. Ügyfeleik többek közt iparosok, tervezők, kereskedelmi szervezetek, vagy akár építtetők. Portfóliójuk éppúgy felöleli az egyes termékalkalmazást, mint egy építési projekt vagy egy ipari festőberendezés teljes koncepcióját és megvalósítását.