Játszótér

tervezés

Játszótér tervezés

Cégünk sok éves tapasztalata hogy egyre elterjedtebb a sok eszközből álló minden igényt kielégítő közösségi terek, kompakt játszóterek építése. Egy ilyen projekt nagyon komplex kivitelezést igénye, melyben igyekszünk megrendelőink segítségére lenni az első gondolattól, egészen az átadásig.

Kollégáink segítenek a tervezésben, a műszaki tervek elkészítésében, egészen igény esetén egy látvány terv kidolgozásában. Hogy cégünk minél szebb, használhatóbb , látványosabb és a gyermekeknek és szüleiknek a legalkalmasabb játszóteret tudja megépíteni nagy szükség van minden apró részletre. Pontos helyszín, megközelíthetőség, méretek, terep és természeti akadályok stb.

A tervezéshez elengedhetetlen információk:
»  Felmérni az ügyfél igényét
»  A leendő terület alaprajza
»  Fényképek a leendő helyszínről
»  Költségkeret megjelölése

Amennyiben ügyfelünk hivatalos tervezővel elkészített terveket igényel nagyobb projekt esetében, akkor a következő lépések szükségesek:
»  leendő ügyfelünk felkeres bennünket és elvégezzük a szükséges egyeztetéseket.
»  árajánlatot készítünk a játszótér terveire
»  felkérés esetén egy helyszín bejárást teszünk, egyeztetést és felmérést végzünk, majd javaslatot teszünk az igények ismeretében a legjobban megfelelő és kivitelezhető játszó eszközökre
»  Kollégáink elkészítik a kivitelezés tételes ajánlatát. Átbeszéljük, és véglegesítjük a megrendelővel az eszköz listát.
»  Elkészítjük a leendő helyszín terv dokumentációját, legyen ez műszaki rajz vagy látvány terv a megrendelő óhaja szerint.