Kültéri

fitness

Kültéri fitness

Sokan nem szeretik a zsúfolt fitnesz termeket , a tömeget, a fülledt levegőt , de szeretnének egészséges életmódot élni, s testüket rendszeresen karban tartani. Nekik hozták létre a STREETFITNESS eszközök széles választékát. A mai patos felnőtt játszóterek hatalmas előnyei közé tartoznak, hogy minden korosztály egyformán megtalálja a maga számára legideálisabb fitnesz eszközöket, ingyenes a használata s roppant ellenálló a rongálással szemben. Rengeteg gyakorlat végrehajtható rajtuk a könnyűtől az ultra nehézig. Minden izom csoportot egyformán megmozgathatunk. A kültéri fitnesz eszközök némelyikét mozgásukban korlátozott emberek is használhatják.

A kondi parkok előnye a fitnesz stúdiókkal szemben hogy korlátlanul bővíthetőek.

Ajánlott elhelyezésük közterületeken, lakóparkokban, iskolák szállodák udvarán, strandokon illetve gyermekjátszóterek mellett , hogy a szülők testük karbantartása mellett gondtalanul figyelemmel kísérhessék csemetéjük időtöltését. A STREETFITNESZ gépek használata könnyen összehangolható többféle edzésprogrammal hogy a különböző sportokat űzők egyaránt megtalálhassák saját maguk fejlesztésére legalkalmasabb gépeket. Könnyen összehangolható cardio programokkal futással kerékpározással. Minden kondi park hatalmas előnye hogy UNISEX , így férfiak s a hölgyek egyaránt hódolhatnak testük karbantartásának, így az utcai kondi gépek nem csak elősegítik az egészségtudatos életmódot, hanem jelentős közösség teremtő értékkel is bírnak.

T- Korlát

Cikkszám: JP-KÜF-007

T- Korlát

Ára: 90.000 Ft-tól


A klasszikus fekvőtámaszt és a tricepsz tolások begyakorlásához, s annak segítségéhez illetve testünk bemelegítéséhez átmozgatáshoz is kiváló edző társ.  Minden korosztály számára könnyen használható a Streetfitness T-korlátja.

Színválaszték
T- Korlát T- Korlát

Asszimetrikus fekvőtámasz korlát

Cikkszám: JP-KÜF-004

Asszimetrikus fekvőtámasz korlát

Ára: 114.000 Ft-tól


Egyszerű, bemelegítő, illetve haladó edzési gyakorlatokhoz is  használható a Streetfitness asszimetrikus fekvőtámasz korlátja, hiszen egy magasabb (könnyebb) és egy alacsonyabb (nehezebb) fokozattal is elvan látva..

Színválaszték
Asszimetrikus fekvőtámasz korlát Asszimetrikus fekvőtámasz korlát

Húzódzkodó állvány

Cikkszám: JP-KÜF-008

Húzódzkodó állvány

Ára: 138.000 Ft-tól


Egyszerűen használható az általános húzódzkodás edzéséhez, az ismétlésszámok növelésére és a holtpont átlépésére a Streetfitness alacsony húzódzkodó állványa.

Színválaszték
Húzódzkodó állvány Húzódzkodó állvány

Páros korlát

Cikkszám: JP-KÜF-003

Páros korlát

Ára: 164.400 Ft-tól


A régi idők, testnevelés óráiról jól ismert tornaszer az alapja a kültéri edzésen található párhuzamos korlátnak, amely mégis lényegesen célratörőbb , hétköznapibb, bárki számára használható fitteszköz , elsősorban a tartóizmok erősítéséhez.

Színválaszték
Páros korlát Páros korlát

Egyensúly korongok

Cikkszám: JP-KÜF-002

Egyensúly korongok

Ára: 298.800 Ft-tól


Alsótestünk izmainak tökéletes fejlesztőeszköze az egyensúlyozó korong, melyen a gyakorlatok széles tárháza végrehajtható az egylábas , váltott lábas guggoláson át, a váltott lábas, homorított felugrásig.

Színválaszték
Egyensúly korongok Egyensúly korongok

Kombinált has- és hátizom pad

Cikkszám: JP-KÜF-005

Kombinált has- és hátizom pad

Ára: 348.000 Ft-tól


Különböző láb kobinálással és ülési variálással változatos has-és hátizom erősítések végezhetők a Streetfitness kombinált has- és hasizom padján. A tolódzkodó állványhoz hasonlóan a pad egy kétoldalú kombinált edző partner.

Színválaszték
Kombinált has- és hátizom pad Kombinált has- és hátizom pad

Kombinált hasizomfejlesztő pad

Cikkszám: JP-KÜF-006

Kombinált hasizomfejlesztő pad

Ára: 348.000 Ft-tól


Egyszerűen  lehet elérni, erős formás hasizmot varázsolni a kezdő és haladó sportolók számára egyaránt a  Streetfitness kombinált hasizomfejlesztő padjával.

Színválaszték
Kombinált hasizomfejlesztő pad Kombinált hasizomfejlesztő pad

Kombinált fekvőtámasz tér

Cikkszám: JP-KÜF-009

Kombinált fekvőtámasz tér

Ára: 348.000 Ft-tól


Teljes mozgástartományban elérő fekvőtámasz-gyakorlatok a Streetfitness kombinált fekvőtámasz terén. Az edzés során a mellizmokat a korlátok közé eresztjük, ezáltal felkarunk, mell és váll izmaink izomrostjait folyamatosan stimuláljuk!.

Színválaszték
Kombinált fekvőtámasz tér Kombinált fekvőtámasz tér

Lajhár mászó

Cikkszám: JP-KÜF-011

Lajhár mászó

Ára: 418.800 Ft-tól


Számtalan gyakorlat végrehajtható a felsőtest edzésére a Streetfitness Lajhármászóján. A kültéri, bárki számára elérhető csimpaszkodó számos beosztásával és emelkedő állásával várja az edzeni vágyókat.

Színválaszték
Lajhár mászó Lajhár mászó

3 szintes húzódzkodó korlát

Cikkszám: JP-KÜF-012

3 szintes húzódzkodó korlát

Ára: 486.000 Ft-tól


Minden kültéri  edzés  alapeszköze a 3 szintes húzódzkodó korlát. Végezhető rajta vállszélességben alkalmazott mellhez húzás, mellyel főként a hát legnagyobb izmait, a széles hátizmot tudjuk erősíteni.

Színválaszték
3 szintes húzódzkodó korlát 3 szintes húzódzkodó korlát

Tolódzkodó állvány

Cikkszám: JP-KÜF-010

Tolódzkodó állvány

Ára: 510.000 Ft-tól


Különböző beállítási funkcióinak hála a Streetfitness tolódzkodó állványát önmagunk magasságához tudja állítani minden edzeni vágyó. A különböző magasságok különböző nehézségi fok ként szolgálnak: alacsony beállítással bátran végezhetik gyakorlatokat a kezdők is, míg a profik akár egész testsúlyukkal, lábuk földet érése nélkül is tolódzkodhatnak.

Színválaszték
Tolódzkodó állvány Tolódzkodó állvány

Kombinált fitness eszköz

Cikkszám: JP-KÜF-001

Kombinált fitness eszköz

Ára: 2.214.000 Ft-tól


Kis helyen, számtalan gyakorlat elvégezhető a Streetfitness park legösszetettebb eszközén, a kombinált fitness eszközön, melynek elemeit saját magunk kombinálhatjuk.  A tréner megtalálható a bordásfaltól, felhúzódzkodó koronán, kötélmászó állványon és háromelemes húzódzkodón át a szabadtéri Total Body Trénerig szinte minden. Hogy még nagyobb mozgás élményt tudjunk elérni , egy több elemes nyújtóval is kiegészíthető az eszköz.

Színválaszték
Kombinált fitness eszköz Kombinált fitness eszköz